Színház    Zene    Fesztivál    Zenés színház    Mozi    Tánc    Sport    Egyéb  
ZENE   
Derzsi György és a Gipsy Projekt
Derzsi György és a Gipsy Projekt

 A szórakoztató kultúra valódi esszenciáját fedezhetjük fel ebben az egyszerre vérpezsdítő, romantikus, de mégis humoros új formációban. Ismerős, nagyszerű dallamok csendülnek fel a századelő muzsikájától napjainkig. Utazunk a szerelem és a párkapcsolatok sorsán át zenével, humorral, némi iróniával. Közben már a Néző is dúdolni, énekelni kezd, s úgy érzi; egy estére végre átadhatja magát a legkellemesebb, igényes, és valódi szórakozásnak. Derzsi György egyénisége, hangja már eleve garanciája egy nagyszerű estének, de ezekkel a kiváló muzsikusokkal kiegészülve most a felnőtt korosztály számára kivételes kuriózumot kínál.


BALOGH LÁSZLÓ - Gitár
Budapesten született 1987-ben. Tóth Aladár Akadémián, és a Liszt Ferenc Konzervatóriumban kezdte tanulmányait, Brüsszelben „gyakornokként” Roby Lakatos világhírű hegedűművész együttesében gitározott. Jelenleg is a Roby Lakatos Ensemble együttesének szólógitárosa.

BÁDER RÓBERT - Hegedű
Egerben született 1971-ben. 10 éves korától hegedül, Rajkó zenekarban tanult, majd az Állami Népi Együttesben folytatta, később Berki Béla zenekarában játszott. Igazi világjárta kávéházi muzsikus, aki operától kezdve a jazzen át minden stílusban otthonosan mozog.

NOVÁK CSABA - Nagybőgő Szolnokon született 1962-ben. A Rajkó zenekarban kezdte nagybőgő tanulmányait.
Fontosabb zenekarai: Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band, Paja Bea Quintett, Folkside, Magony, Romengó.

DERZSI GYÖRGY - Ének
Pozsonyban született 1973-ban. Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2001-ben operett-musical szakon. Énekes, színész, zeneszerző. Főleg musicalekben játszott. Saját készítésű darabjaival, mint a Szerelmem, Sárdy és a Lehár, többször volt a Kanadában és az USÁban. 2019 tavaszán alapította meg Gipsy Projekt nevű új formációját.

Bookmark and Share
Kőbányai Gyermek és Ifjúsági Szabadidő Központ, Budapest
Esemény időpontja
   Január 2020
20.01.18. 16:00 (Szo)

© Copyright 2001-2019 Ticketportal HU kft. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX