Színház    Zene    Fesztivál    Zenés színház    Mozi    Tánc    Sport    Egyéb  
ZENE   
Játsszunk együtt!
Játsszunk együtt!

HALÁSZ JUDIT KONCERTJE
gyerekeknek és felnőtteknek

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében –, méghozzá gyermekeknek.

Generációk nevelkedtek fel, lemezeit hallgatva. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és  szeretet jellemzi a dalokat, amelyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek – és énekelnek is – koncertjein.

A JÁTSSZUNK EGYÜTT! című koncerten az eddig megjelent  zenei anyagokból – 18 nagylemez! – hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Halász Judit legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, s dalolva, észrevétlenül szórakoztatva felhívni figyelmüket az élet fontos törvényeire.

A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vígszínház, valamint a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész – díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth-díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

A koncerten közreműködő zenészek:

Anti Tamás
akusztikus gitár, mandolin, szájharmonika, ének

Bartha Tibor
billentyűs hangszerek, hegedű, furulya, ének

Födő Sándor
basszusgitár, ének

Barna Zoltán Csibi
dob, ütőhangszerek

Móricz Mihály
elektromos- és akusztikus gitár, ének

www.avertesagoraja.hu

 

Bookmark and Share
A Vértes Agorája, Tatabánya
Esemény időpontja
   November 2019
19.11.24. 11:00 (Va)


© Copyright 2001-2019 Ticketportal HU kft. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX