Színház    Zene    Fesztivál    Zenés színház    Mozi    Tánc    Sport    Egyéb  
ZENE − DISCO   
Pokémon - Pikachu, a detektív

Pokémon - Pikachu, a detektív
/Pokémon Detective Pikachu/
japán-amerikai kalandfilm, családi animációs film, 104 perc, 2019 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 

Tim (Justice Smith), a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu (hangja: Ryan Reynolds).
Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.

A világ egyik legismertebb animált figurája végre a filmvásznon, egy élőszereplős vígjátékban kapott főszerepet.
A lények teljesen reálisak, és tökéletesen illeszkednek az emberek világába: ettől válik a vígjáték igazán látványossá és különlegessé! 

Bookmark and Share
Ágymozi, Budapest
Esemény időpontja
   Május 2019
19.05.20. 17:00 (Hé)19.05.21. 17:00 (Ke)19.05.22. 13:45 (Sze)


© Copyright 2001-2019 Ticketportal HU kft. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX