Színház    Zene    Fesztivál    Zenés színház    Mozi    Tánc    Sport    Egyéb  
ZENE   
ARÉNA RETRO PARTY #2
ARÉNA RETRO PARTY #2

ARÉNA RETRO PARTY #2 - 2020. Október 10. szombat

Házigazda: B. Tóth László
A show FOLYTATÓDIK …..A nagysikerű, TELT HÁZAS Aréna Retro Party után jön a következő ….

Napjainkban a RETRO egy olyan visszatérő zenei műfaj lett amire már nemcsak az abban a korban élők emlékeznek szívesen, hanem a mostani generáció is egyre gyakrabban táncol, illetve énekli az akkori legnagyobb slágereket.

Az Aréna RETRO Party Magyarországon VALAHA volt egyik LEGNAGYOBB 80’as LIVE SHOW.
2019.10.26 – án kiderült, hogy nagyon sokan szeretnék újra átélni, énekelni a kor legismertebb slágereit. Ezért olyan külföldi sztárokat hozzunk el aki vagy még SOHA vagy nagyon régen voltak MAGYARORSZÁGON. Természetesen a hazai előadók is fellépnek a rendezvényen akik a 80’-as sztárokkal együtt egy fantasztikus koncertshow-val kápráztatnak el mindenkit 2020. október 10 –én a Papp László Sportarénában, Budapesten.

FELLÉPŐK
Sandra
A „német Madonna”
Sandra egy fantasztikus önálló kislemezzel robbant be a pop világában, a Maria Magdalena hatalmas sikerrel repítette a hírnév felé. 21 országban (!) került a toplista élére, további 5 országban pedig a Top 10-be. S akik azt hitték, Sandra csupán egyslágeres előadó lesz, rövid időn belül csalódtak: az In the Heat of the Night újabb slágernek bizonyult. Előtte azonban – még 1985-ben – megjelent első albuma, a The Long Play. A 8 dalt tartalmazó korongról a Little Girl ugyancsak feliratkozott a slágerlistákra. 1986 októberében került az üzletekbe a Mirrors című LP, amelyről 4 dal került fel a toplistákra Európa-szerte: Innocent Love, Hi! Hi! Hi!, Midnight Man, Loreen. Az album nyitófelvétele, a (Don't Cry) The Breakup of the World a néhány hónappal korábbi csernobili atomkatasztrófa hatására született. A nagy sikerszámok mellett a Everlasting Love  valamint a Stop For A Minute lett még nagy sláger.
Sandrát ekkoriban az európai popzene királyn

Bookmark and Share
Papp László Budapest Sportaréna, Budapest
Esemény időpontja
Kiemelt ÁllóNormál ÁllóÜlőhelyek
VIP jegy


© Copyright 2001-2019 Ticketportal HU kft. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX