Színház    Zene    Fesztivál    Zenés színház    Mozi    Tánc    Sport    Egyéb  
SZABADIDŐ − ELŐADÁS   
Pál Ferenc: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket?

ÚJ IDŐPONT - ÚJ ELŐADÁS!

Az áprilisi elmaradt előadásra megvásárolt jegyek erre is érvényesek. A lefoglalt legyeket legkésőbb december 10-én este 8 óráig meg kell vásárolni.

Pál Ferenc előadás- Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? - A kiégés elkerülése
2020. december 17. 19.00
Csabagyöngye Kulturális Központ (Békéscsaba, Széchenyi u. 4. Tel.: 06 66 449 222)

Pál Ferenc (Feri atya) római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó. Papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia ‑ teológia ‑ mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat. A közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati ‑ házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed. Pál Ferenc katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak: bárki bejöhet, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.

 

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2020. december 10-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Bookmark and Share

Csabagyöngye Kulturális Központ, Békéscsaba
Esemény időpontja
   December 2020
20.12.17. 19:00 (Cs)


© Copyright 2001-2020 Ticketportal HU kft. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX